Tarief

Eerste consult

Tweede consult: Advies en behandelplan

Vervolgconsult

Onderzoekspakket: 1e, 2e, 3e consult
Onderzoek, uitwerking, behandelplan, Opvolgconsult

Meekijken: eet- en leefpatroon, 2 consulten
Analyse voeding, leefstijl, gezondheid

90 minuten

60 minuten

60 minuten

150 minuten€ 95,00

€ 75,00

€ 65,00

€ 256,50


€ 157,00
* Onderzoekconsult: drie consulten die bij elkaar horen.
Tijdens het eerste consult ga ik uitgebreid in op uw klachten, leefwijze en voedingsgewoonte. Indien nodig wordt er in overleg een bloed- of ontlastingtest aangevraagd. Al deze informatie werk ik uit tot een persoonlijk op maat gemaakt behandelplan. Dit behandelplan en het daaruitvoortkomend advies wordt in het tweede consult besproken. Het derde consult is een vervolg consult, ik kijk hoe de verbetering van de gezondheid gaat, soms moet er wat bijgestuurd worden of is het tijd voor de volgende stap in de behandeling.
Dit pakket dient in één keer te worden betaald, een betalingsregeling is mogelijk.
Per consult krijgt u een factuur voor uw zorverzekering

Van te voren is niet aan te geven hoeveel consulten er nodig zijn. Dit is afhankelijk van de ernst en aard van de klachten en hoe snel iemand op de interventie reageert.

Consulten zijn kosteloos te annuleren of verplaatsen tot 48 u van tevoren, tot 24 uur wordt 50% in rekening gebracht, daarna worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Consulten zijn exclusief voedingssupplementen of laboratoriumonderzoek.

Consulten graag contant betalen of voorafgaand aan het consult overmaken.

Vergoedingen

Consulten komen (deels) voor vergoeding door de zorgverzekeraars in aanmerking. Afhankelijk van de (aanvullende) verzekering en specifieke voorwaarden van je verzekering. Het is van belang dit bij de verzekeraar te checken.

Aangesloten bij de beroepsverenigingen: VBAG, CAT Level 5 en bij de overkoepelende beroepsvereniging RBCZ.

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/